Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0262024013 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
127 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 974 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
4.5
uitstekend voorgelicht
Na het telefonisch doorgeven van het overlijden van onze moeder is alles zeer vlot en ordentelijk verlopen. Ook het afscheid was goed geregeld. Kortom : onze complimenten
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
25-02-2020 Jan, Heerhugowaard
10
5
Liefdevol en begripvol.
Ik heb Anouk gesproken toen mijn man heel slecht lag. Zij kwam aan huis en hebben alles besproken. Er was ruimte voor eigen wensen en idee├źn, er werd niks opgedrongen. Eenmaal de dag kwam de uitvaartdienst binnen 2,5 uur bij ons thuis. Ook zij stonden open voor wat ik graag wilde voor mijn man. De dagen tussen overlijden en uitvaart had ik regelmatig contact met Anouk over hoe het mij en de kindjes ging of er nog iets nodig was. Zeer fijn! Tijdens rouwbezoek was er voldoende ruimte. De uitvaart zelf was heel speciaal. De woorden vanuit mij, onze kindjes en schoonzus vertelde Anouk op een mooie en liefdevolle manier. Mijn man heeft het afscheid gekregen die hij verdiende.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
11-02-2020 Maike Sidoroski, Monster
10
5
Alles tot in de puntjes geregeld.
Een waardig afscheid kunnen nemen van mijn schoonvader. Alles was perfect geregeld bij de crematie. Korte lijnen en altijd bereid tot aanpassingen. Wij willen u daar hartelijk voor bedanken. Met vriendelijke groet Monique Roosen en Douwe Pen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
08-02-2020 Douwe , Soesterbergsestraat 1 A Soest
10
5
Zeer goede hulp en begeleiding
Toen de uitvaartleider Mevrouw A. Van Dorth bij ons thuiskwam hadden we gelijk een goed gevoel. Ze was kalm, maar toch zeer meelevend en uitermate vriendelijk. Wij zaten met wat vragen en daar heeft zij ons enorm mee geholpen.. Door haar is de uitvaart van Dhr. M. Jongejan een uitvaart geworden zoals hij was. Het was harmonieus, warm en liefdevol.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-02-2020 Danielle, Den Haag
10
5
helemaal verzorgd!
Voor een normale prijs de uitvaart gehad, die mijn echtgenoot voor ogen had!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
29-01-2020 Francine, Heerlen
10
5
De gehele uitvaart zeer professioneel verzorgd
We hebben een zeer goed gevoel over het verloop van de uitvaart en complementen voor de begeleidster
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2020 Rikie, Schiedam
10
5
Gewoon perfect
Ondanks de trieste gelegenheid is de crematie van mijn moeder dankzij uitvaart24 nu al een mooie herinnering. Anouk Gallen heeft in alle rust de eerste informatie gegeven. Omdat Anouk rooster technisch niet bij de crematie aanwezig kon zijn heeft zij onze wensen doorgespeeld naar haar collega Maikel Naarden. Samen met Maikel hebben wij de puntjes op de i gezet. De warme persoonlijkheid van Maikel heeft bij alle aanwezigen een snaar geraakt. Kortom vanaf het moment van overlijden tot en met het afscheid fantastisch goed geregeld. Bedankt uitvaart24
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-01-2020 Erwin, Hilversum
10
5
Duidelijk, eerlijk en transparant.
Wij zijn uiterst tevreden. Vooral prijs kwaliteit verhouding is perfect. Je weet van te voren wat je gaat uitgeven. Geen verborgenkosten en onverwachte kosten zoals bij andere uitvaartondernemingen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 3.5
24-01-2020 Annelies, Den Bosch
10
5
Zeer goed
Deskundig bijgestaan met het regelen van mijn vaders crematie. Precies volgens vaders wens alles geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-01-2020 Corrie, Utrecht
10
5
Fantastisch!
Het hele proces is zeer naar tevredenheid verlopen. Ik moest de uitvaart van mijn vader alleen regelen en wist niet wat te verwachten. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-01-2020 Tiffany, Amstelveen

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews

Heeft u hulp nodig?

24/7 bereikbaar

We snappen dat dit waarschijnlijk een lastige tijd voor u is.
We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.